Technisch Buro Oosterlaken

Uw partner in systeembeheer

Het doel van TBO Technisch Buro Oosterlaken is haar klanten te adviseren en volledig te ontzorgen op het gebied van bedrijfsautomatisering, Cloud diensten, backoffice en telefonie.

Door ons te laten doen waar wij goed in zijn, kunt u doen waar u goed in bent.

Wij ontzorgen uw bedrijf elke dag door strategie en technologie perfect op elkaar af te stemmen

Er is veel computerapparatuur te koop. Maar welke is het best geschikt voor uw organisatie? En hoe is de hardware voorbereid op toekomstige ontwikkelingen en uw behoeften? Bij TBO Technisch Buro Oosterlaken adviseren wij u graag bij de aankoop van betrouwbare computerapparatuur waar u lang gebruik van kunt maken. De prijs-kwaliteitverhouding speelt daarbij een essentiële rol.

Onze ervaren mensen kennen de markt en trends. Zij adviseren u met objectieve kennis van zaken en weten dat de apparatuur ook in de toekomst geschikt moet zijn voor veranderende IT-behoeften. Schaalbaarheid en compatibiliteit zijn daarbij sleutelwoorden. Net als service, garantie en ondersteuning.

Wat leveren wij?

1

Wij werken met gerenommeerde merken als ACER, HP en BROTHER, maar kunnen op verzoek ook andere merken leveren.
Wij leveren ook diverse soorten supplies zoals bijvoorbeeld toners, inkt cartridges en printpapier.

Dienstverlening in ICT en industrie

Technisch Buro Oosterlaken is een technisch handels- en adviesburo. Wij zijn gespecialiseerd in automatiseringsvraagstukken voor zowel industriële relaties en consumenten. Jarenlange ervaring in de installatietechniek zorgt voor een goede analyse van uw systemen.Ook het leveren van computersystemen die voldoen aan de hoogste eisen is een steeds belangrijker onderdeel van onze dienstverlening geworden en wordt door steeds meer relaties in en buiten Oudewater gewaardeerd. Wij doen wat we beloven, zonder te veel vakjargon en voor een eerlijke prijs.

Wij gaan verder dan het leveren van een computer, en vinden een langdurige relatie met een tevreden klant het belangrijkste.

Contact

Netwerkomgeving zo optimaal mogelijk ingericht

Bij ons bent u aan het goede adres!

We zijn altijd bereikbaar (desnoods 24 uur) en staan graag voor u klaar,
wij weten immers wat een echte storing kan betekenen voor u en uw bedrijf.